sobota 31. decembra 2011

Nový začiatok na konci aneb 5 dôvod, prečo som začal s Blogom

Toto je môj prvý článok na tomto blogu. Sám seba som sa pýtal, prečo začať písať. Prvá vec, čo je zvláštna je fakt, že ho začínam písať práve 31.12. U mňa býva zvykom všetko začínať na začiatku obdobia ako najbližší pondelok, od 1. v mesiaci od nového roku. Tentokrát som to zmenil.

Druhá vec, ktorá je zvláštna je tá, že to vôbec zvláštne nie je .
Tak k sľubovaným piatim dôvodom, prečo som ja začal a prečo vôbec začať písať blog.

5. Plná hlava verzia: preteká mi buffer
Občas sa mi stáva ( často), že ma ľudia podozrievajú zo psychickej choroby, keď sa sám rozprávam v autobuse. Oni si to síce neuvedomujú, ale ja si v tej chvíľke preberám v hlave: kto ma čo a čo ja na to.
Blog je dobré miesto na utriedenie týchto myšlienok a možno to aj prestanem robiť a vyzerať ako dement v autobuse( aj keď to je to, čo mi vadí asi najmenej).

4. Som otravný a mám to rád
V mojom prípade "mlčati zlato" platí dokonale. Len hold raz som kecal a tú držku si nezavriem, tak som sa rozhodol otravovať svoje okolie nielen svojím verbálnym prejavom, ale aj svojím písomným prejavom. Inšpirácia mi bola zdelená na facebook-u, že som skutočne otravný v komentoch. Tak som to povýšil na vyšší rozmer.

3. Plná hlava verzia: chcem spätnú väzbu
Väčšinou, keď sa s niekým rozprávam na určitú tému tak mi dotyčný vždy otvorí nový pohľad na vec a podobne. Väčšinou sa to deje u mňa pri značnom promile a človek si to skutočne nezapamätá.

2. Plná hlava verzia: ak už niečo vypustím z pusy, nech to prejde aspoň trošku racionalizáciou a self-cenzúrou.
Názov tohoto dôvodu je dosť výstižný.

1. Lebo závidím
Som závistivá sviňa, ktorá neznesie, že niekto je v niečom aktívnejší ako ja. ( Teda znesiem, ale danú vec musím mať v polohe, rob si čo chceš nezaujíma ma to.) A toto je ten hlavný dôvod a alfa a omega. Je to síce trochu krivonohá motivácia a väčšinou speje k rýchlemu koncu, ale ako sa vraví začať je 50% úspechu tak do toho.


0. Tlačidlo Speňažiť €€€€€

Nikto mi nepovedal, že sa dá blog speňažiť ( teda viem, že ak budem fakt dobrý tak hej reklamy atď).Ako som si založil tento blog, mi do očí stále svieti jedno tlačidlo: "speňažiť". Nečakám veľa peňazí dokonca ani málo. Ale ak mi tento blog zarobí, čo i len dollár, tak sa fakt poteším

Na záver krásneho Silvestra. A ľudia, čo ste ešte nič nepočuli a nič neviete o roku 2012, dám Vám jednu zaručenú informáciu: Začína 1.1.2012



Krumpel na konec