streda 4. januára 2012

Najväčšie príbehy láska PART 1

Prvý príbeh lásky, ktorý rozoberiem je príbeh
FORREST GUMP vs JENNY
Prvý pohľad: Forrest nie veľmi inteligentný chlapec sa stretne so susedkou Jenny a zamiluje sa do nej. Od vtedy na ňu neprestajne myslí a snaží sa jej pomôcť a chrániť ju. Ona si však neuvedomuje, že on ju tak ľúbi a uteká z rodného mesta. Forrest pláva život a po sérii stretov s Jenny ju stále miluje. Ona prejde narkomanským peklom, hippies životným štýlom aj rôznymi inými trápeniami. Forrest stále myslí na Jenny až jedného dňa príde Jenny zmenená za Forrestom a chvíľku spolu žijú. Po vášnivej noci Jenny uteká a Forrest si ide zabehať. Po troch rokoch Jenny napíše Forrestovi, že má syna a že je chorá. On si ju ochotne vezme a žijú spolu šťastne až do smrti. Jennynej smrti. 
Môj pohľad
Forrest je inteligenčne a emočne postihnutý jedinec, ktorý sa fixuje len na malý okruh priateľov. Jeden z týchto priateľov je aj Jenny. Kedže je to jediný samica v okolí s ktorou normálne komunikuje, zamiluje sa do nej. (Komunikuje ešte so svojou mamou, ale tá ho naučila, že incest sa pánbožkovi nepáči).
Jenny je emočne a socialne narušený jedinec. Narozdiel od Forresta to nemá od narodenia, ale vďaka jej ockovi, ktorý jej prejavoval lásku až príliš variabilne. 
Forrest celý čas myslí len na Jenny, ale Jenny ho má úplne u riti. Je to egocentrická baba, ktorá si lieči mindráky z detstva. Celý čas nejavý záujem o Forresta. Keď Forrest zarobí značný balík peňazí, príde Jenny a chvíľku s ním žije. Po tom ako sa s ním raz vyspí ho opúšťa- asi zistila, že jej za to nestojí. Bohužial Forrest Jenny nabúcha a ona si nepochopiteľne to dieťa nechá. O 3 roky mu napíše, že je chorá. Má HIV takže sa potom, čo mala dieťa stále k**vila. Zistí, že umiera a rozhodne sa zabezpečiť svojho syna. Požiada Forresta o ruku a on celý šťastný si ju vezme. Potom umre a jemu ostane na krku dieťa.  THE END

Tejto love story dávam srdcovú šestku:


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára