nedeľa 22. januára 2012

Veci, čo si predsavzám do roku 2012

Veľa ľudí si píše predsavzatia, čo budú a čo nebudú robiť. Že sa zmenia a práve nový rok je ideálny čas začať. Tak som si povedal, že to spíšem aj ja. Nebudem mainstreamový, lebo to nie je cool. Takže dnes je 22.1.2012.
Ak chcete môžete sa inšpirovať mojím príkladom

Zoznam mojích predsavzatí:
!!!!!! HNEĎ BOD ČÍSLO JEDNA JE NECHUTNÝ AK VÁM TO VADÍ PREJDITE NA BOD DVA!!!!!!!!
1. Obmedziť masturbáciu - No hej áno som ten človek z internetu ktorého nazývajú FAPPER. Snažím sa zmeniť a obmedziť porno. Vzhľadom k tomu, že je to obmedziť musím sa priznať koľko teraz a  o koľko menej.
Radikálna zmena je Obmedzenie o tých 80 percent. Prihliadnuc na to, že masturujem asi 2 krát denne ( 2 x 365 = 730 , 730 x 0,2= 146, 365/146 = 2,5 čo znamená že masturovať môžem každý tretí deň niekedy každý druhý. Teraz, keď to vidíte nevyzerá to nejak hrozne. A uvidím ako sa s tým popasujem.


2. Prestať fajčiť - Fajčím, áno priznal som si to. A chcem prestať. Nevidím dôvod, ale prečo. Peniaze sa vždy na cigy nájdu a aj tak som ich neušetril. Rakovina je síce druhá motivácia prečo prestať, ale nevidím v tom zmysel. Raz ma aj tak niečo zabije a rakovina je tá lepšia a dlhotrvajúca voľba.
Od dnes nefajčím. Uvidíme, ako dlho mi to vydrží. AK chcete pomôcť, motivujte ma.

3.  Hygiena- Každý deň upratujem, každý jeden, nepôjdem spať dokým nebudem mať upratané od dnes. Snáď to vydrží. A každý deň sa umývam. každý fakt nekecám. od teraz. Asi by som mal začať upratovať.

4. Nebudem nič odklaať na poslednú chvíľu.
DObre to je také zbežné: neviem to lepšie definovať a ani to nedefinujem. Ak niekto ktokoľvek uvidí že niečo z toho porušujem máte právo mi dať ranu. thx ( prosím nie do gulí)

1 komentár: