streda 4. januára 2012

Pár vecí, čo nás čaká v roku 2012 ako prežiť 5 veľkých míľnikov v našom novom roku

Prišiel rok 2012 a s nám aj veľa otázok, na ktoré má priniesť odpoveď. Tento rok sa považuje za zlomový a uvidíme, či to tak skutočne je. 
1. Predčasné voľby na Slovensku
Tento bod vôbec neovplyvňuje svet ako taký len nás Slovákov, ktorí nemajú poriadne peniaze. Zas budeme svedkami anti-fico kampane v Bratislave, klobáskové párty s pivom zadarmo a plnú riť billboardov, na ktorých budú svietiť heslá. Lepšie heslo samozrejme vyhrá, a už teraz sú niektoré kampane v plnom prúde. 
Bude sa hovoriť o pravičiaroch, o ľavičiaroch, o farizejoch, katolíkoch, gayoch a hlavne o tom, že tieto voľby sú niečím výnimočné. Vynimočné až tak, že každý zodpovedný ovčan musí ísť voliť. Predovšetkým tú ich stranu. Aby náhodou vaše hlasy neprepadli niekomu inému. 
Obrázok typického voliča:
2. Ekonomická kríza - celosvetová
Ekonomická kriza, ktorá tu strašila v roku 2009 je úspešne za nami. Rok 2012 je rokom ďalšej ekonomickej krízy. Grécko, USA, Nemecko, či Slovensko sú krajinym ktoré padajú ekonomicky na dno. A to nielen ony. Ale celý svet. Spôsob hospodárenia s peniazmi a zdrojmi bol príliš idiotský. Ľudia si mysleli, že permanentný ekonomický rast je udržateľný. No avšak nie, logika nepustí a ak niečo stále rastie, rastie na úkor niečoho. My sme došli na miesto odkiaľ sa ďalej parazitovať nedá a hľadáme na to riešenia. Čo s touto krízou urobiť, ako ju prežiť: rada je jednoduchá snažte sa prežiť ako doteraz. Nič podstatné sa nezmenilo, len toľko, že budeme sa musieť viac snažiť.

3. Pád Eura
Euro a teda aj naše európske peniažky majú veľmi veľký problém. Ako ho vyriešime: otvoríme si plechovku piva. Pivo pomáha riešiť kopec problémov a tento bude rýchlo preč. Hádajú sa ľudiam, či platiť alebo neplatiť, či pomôcť alebo nepomocťm či ostať alebo neostať. Môj názor je taký, že by sme mali preisť na barter a vytiahnúť tabuľky: 
odstránime problém s menou a je to. 

4. Nový americký prezident
V tomto roku sa budú konať voľby na prezidenta USA. Terajší prezident Obama ( je to ten černoch) končí a uvidíme, čo ďalej. Mali y sme smútiť, lebo prezidenta s nobelovou cenou za mier sme tu,ešte nemali a bolo príjemné vedieť, že aj prezident je za mier. 
Aké sú zakladné zmeny pri voľbe amerického prezidenta?
No v podstate žiadne, až na to že sa zmenili počty hlasov jednotlivých štátoch( v asi 17)a z toho ako to menili, vyzerá, že bude viacej prospešné republikánom ( tam nie je Obama). 
Ako to prežiť: Jednoducho. Kúpiť americkú vlajku, americké pivo, sadnúť za telku a modliť sa nech nevyhrá nejaká žena. 
5. KONIEC SVETA
21.12.2012 končí majský kalendár a všetci predpovedajú koniec sveta. Bohužial, Majovia nám nenapísali, čo by sa mohlo stať a ako zanikne ten náš svet. Ja preferujem zombie apokalipsu v kombinácii s nájazdníkmi z inej dimenzie či útok mimozemšťanov. No toto sa pravdepodobne prežiť nedá. Ale kto ostane posledný  na žive má za úlohu sa rozmnožiť. Tak ako to prežiť, čo najdlhšie: Kúpiť brokovnicu, kúpiť náboje, kúpiť 43298 konzerv jedla a 2849320 litrov vody., zabaliť náhradné ponožky a nalepte si vysačku na telo s krvnou skupinou.

Na záver: ak Vás postihne hocičo, držte sa Adamsovej rady: Nepanikárte
a majte stále so sebou uterák
A len moja rada: ak nemôžete niečomu zabrániť, tak si to aspoň, čo najviac užite.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára