streda 25. januára 2012

Najväčšie príbehylásky: Part 2

Bella vs Edward

Čo sa dalo vidieť vo filme:
Dievča z mesta príde na dedinu, presťahuje sa len s otcom zatiaľ jej matka robí nejakú prácu pre myth busters alebo funny science. Prichádza do prostredia kde strávila svoje ranné detstvo a všetko je jej cudzie.

Príde do školy, kde spoznáva veľa kamarátov. Prostredie v škole je veľmi podnetné a priateľské. Avšak jej niečo chýba. Potom uvidí Edwarda so svojou tlupou/ rodinou. Vzhľadom na to, že vyzerá úplne inak a že vraj je fakt veľmi sexy tak sa za ním všetky baby otáčajú a otočí sa aj Bella. Na hodine asi biológie, sú študenti rozdelený do skupín a Bella je priradená k Edwardovi. On aj ona sú celý nesvoji a nakoniec neprehovoria spolu ani slovo a Edward ujde. Bella sa rozhoédne ho konfrontovať, ale edward nikde. Po nejakom čase sa znova stretnú a edward prelomí ľady a začne sa s ňou rozprávať. Naviažu vzťah priateľsky. Avšak raz na parkovisku zachráni Edward Belle život za záhadných okolností a tak začne snoriť Bella. Po sérii udalostí, pri ktorých jej znova zachraní život alebo panenstvo sa dozvedá pravdu o Edwardovi,že je *spoiler* Upír*/spoiler*. 

On je však dobrý  a ona ho preto chce tak spolu trávia čas ako normálna zamilovaní dvojica. Pri jednom rodinom stretnutí sa však čosi pokazí a zas je Bella v ohrození života. Ona pre lásku k nemu opúšťa svojho otca a všetko a ide s edwardom niekam preč. Potom však jej činny ovplyvnia aj zbytok jej rodiny a ona sa vydáva na pospas nebezpečenstvu. dward ju zas zachráni. Na konci filmu jej povie, že sa viac nechce s ňou stretávať. 

Koniec

Ako som to videl ja
Dievča, ktoré je znechuté s tým, že sa musí presťahovať na dedinu sa snaží náisť niečo zaujímavé. Avšak spolužiaci sú obyčajný aj keď priateľsky ale obyčajný.
Tak s ním trávi čas len aby sa nepovedalo. Potom zbadá Edwarda, najväčšieho fešáka na škole a samozrejme najzáhadnejšieho. Dievčatám už padajú nohavičky len z toho, že ho vidia. Tak sa rozhodne, že ho zbalí. Avšak počas svojho prvého stretnutia Bella dokafre a on sa niekoľko dní neukáže v škole.Edward sa preukáže ako pravý špehúň a špehuje ju. (Btw ja by som to robil tiež, aj keď nie je zas taká pekná)) 
Potom jej zachráni život a ona sa do neho bezhlavo zamiluje preto leo je záhadný a pekný. Potom začne ziisťovať, že je aj veľmi unikátny a začne ho špehovať a podozrievať a snažiť sa nejak viac odhaliť. Zistí , že je *Spoiler * upír*/spoiler* a je celá bez seba z toho, že má špeciálne schopnosti. Užívajú si spolu jehošpeciálne schopnosti a aj on sa zamiluje do nej. 
Keď príde na lámanie chleba Edward sa ukáže ako hotový homosexuál, lebo zistí že s ňou nemôže spať lebo by ju zjedol. No nikto mu však nevysvetlí, že Eat the pussy sa nemyslí doslovne a ak vie ovládnuť ejakuláciu určite vie ovládnuť aj túžu po krvi. Tak sa spolu nevyspia, čo len v Belle vyvolá ďalšiu túžbu a homosexuálne sa spolu rozprávajú celú noc. Viem si predstaviť o čom hovorí on, ale o čom hovorí ona tak to je pre mňa záhada. Potom ju predstaví svojej rodine, tá ma viac menej pozitívny prístup a znova sa Edward predvádza pred ňou svojími schopnosťami a Bella je celá bez seba. Potom sa to doserie a musí Edwardznova zachraňovať Bellu. Potom sa s ňou Edward rozíde, lebo pochopil, že ona je mimo jeho ligu a že mu za to nestojí. THE END

Poučenie: Je jedno či ste masový vrah alebo neuvarený zemiak, ak ste pekný a dosť záhadný dostanete každú babu. 

Poučenie 2: Láska nepozná prekážky ale ak ide o iný živočíšny druh odporúčam radšej porno so zvieratami. 
Tomuto príbehu dávam srdcovú 4:


1 komentár: